Shop Mobile More Submit  Join Login
Goth meets steampunk by xNatje Goth meets steampunk by xNatje
Gothic/victorian and steampunk inspired necklace
Add a Comment:
 
:iconvictorianredrose:
VictorianRedRose Featured By Owner Jan 9, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Heel mooi :D In BijouxBrigitte juwelenwinkels hebben ze trouwens een setje oorbellen dat hier perfect zou bijpassen :p kweenie of je er eentje van in je buurt hebt maar ik moest er direct aan denken, zou er heel mooi bij staan :p
Reply
:iconxnatje:
xNatje Featured By Owner Jan 9, 2013  Student General Artist
Ik ken de winkel niet, dus ik weet niet of we die hier in de buurt zouden hebben (ik ben van vlakbij aalst, en student in gent)
Reply
:iconvictorianredrose:
VictorianRedRose Featured By Owner Jan 10, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Oh oke, jammer :( Het is wel een vrij bekende winkel, maar geen idee of ze'm ook hebben in Gent of Aalst =/ In ieder geval, mocht je'm toch es tegenkomen, ze hebben er af en toe leuke steampunk dingen (en het kost niet overdreven veel) :) Ookal weet nog geen 5% van de klanten die daar komt wat steampunk is maarjah da's tegenwoordig in zowat elke commerciŽle winkel zo xD
Reply
:iconxnatje:
xNatje Featured By Owner Jan 10, 2013  Student General Artist
blijkbaar hebben ze een online shop, kga daar eens rondkijken.
En zo gaat dat met alles hť.. omgekeerde kruisen zijn in en plots wil elke hipster het, zonder te weten waarvoor het staat! En zo zijn er nog wel dingen (pentagrammen, religieuze tekens,..)
onlangs kocht ik vleermuizen oorbellen in de winkel.. tzou grappig zijn als plots gewone mensen het ook dragen, terwijl ze je anders niet zien staan met rare dieren, doodskoppen en pinnetjes (nog zo'n hype! :P)
Reply
:iconvictorianredrose:
VictorianRedRose Featured By Owner Jan 10, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Ja inderdaad maar zo zijn commerciŽle mensen nu eenmaal (waar ik me echt dood aan erger -_-).. Onlangs zijn alle soorten vintage 'in' geworden en zag je overal opeens kant, cameo's, ouderwetse parelmoerparels, zakhorloges en klokjes/zwaluw/kooitjes ornamenten.. en iedereen ging het ook opeens dragen he, mensen waarvan je denkt 'WAAROM in hemelsnaam draag jij zoiets?' Letterlijk 1 maand ervoor zouden ze het nog ouwbollig gevonden hebben, maarja als NewLook en H&M het plots verkopen moet iedereen het dragen natuurlijk <_<

En dan gaan wij 'steampunk !!!' roepen door de winkel heen en kijkt iedereen van 'huh wat punk? O_o' :D Nepperds..
Reply
:iconxnatje:
xNatje Featured By Owner Jan 11, 2013  Student General Artist
ik herriner mij nog, het 2de middelbaar.. ik luisterde naar jump en techno en trance. Maar toen was jump helemaal niet in.. iedereen lachte mij uit. Het jaar nadien luisterden al die idioten zelf naar jump, en toen ben ik het maar afgetrapt en naar wat anders gaan luisteren (de jump en andere electromuziek werd commerciele brol). Zo werd ik in het middelbaar ook uitgelachen met (echte) vintage kleren enzo. Of met allerlei kleurtjes en dingetjes in mijn haar.. en nu lopen ze zelf met pluimen en kleuren in hun haar... En zo kan ik maar blijven doorgaan vrees ik!

hoewel ik moet toegeven ook een beetje toe ge ven aan de moede. vroeger haatte ik losse kledij.. nu durf ik wel eens een losse bloes (met tailleriem!) of een losse pull te dragen.
Reply
:iconvictorianredrose:
VictorianRedRose Featured By Owner Jan 13, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
idd typisch voor die leeftijd, tieners zijn best onuitstaanbaar hard op zoek naar 'wat kan ik doen om leuk gevonden te worden en er bij te horen' :D En tja als je daar dan geen behoefte aan hebt of daar gwn een compleet ander idee over hebt hoor je er idd niet bij =/ En dan kan je er maar beter je pluspunt van maken en na de middelbare als je zou gaan verder studeren of gaan werken ofzo het aangrijpen als een nieuwe kans; gwn met een compleet nieuwe lei beginnen aangezien je dan toch niet meer aan 'oude bekenden' vasthangt :p
Heb ik iig gedaan, deed echt wonderen ^^ Ik hoor er ook totaal niet bij, maar heb eerlijk gezegd ook geen behoefte om bij die grote groep van 13-in-een-dozijn te horen :p Maar het blijft logisch dat je door de 'algemene wereld' wel beÔnvloed wordt :D af en toe hebben ze ook wel eens iets leuks om te doen/dragen/watdanook, hehe xD In de normale commerciŽle winkels hebben ze soms erg leuke dingen ^^ en hoe het er uitziet en overkomt hangt dan vooral af van hoe je't combineert :p Maar vintage winkels blijven wel het beste; veel origineler en aanzienlijk goedkoper xD
Reply
:iconxnatje:
xNatje Featured By Owner Jan 14, 2013  Student General Artist
De mensen van de hogeschool waar ik nu zit kijken ook niet zo scheef voor mijn kleding. Het waren vooral die onozele pubers van de middelbare school.. Verschil is ook dat ik nu op een kunstschool zit. Daarbij kunnen ze het maar beter als een pluspunt zien: je hebt een eigen mening en durft er voor uit te komen.
13-in een dozijn is saai. Als jij 10keer dezlefde vaas ziet staan en 1 andere ga je ook voor die ene andere gaan hť.. Waarom moeten ze over kleding daar plots anders over gaan doen?
Ik ga ook regelmatig in h&m shoppen, gewoon omdat het goedkoop is en dat ze er vaak dingen hebben die ik mooi vind. Alleen combineer ik het net iets anders, of draag ik er ook vintage bij.
Reply
(1 Reply)
:iconnattyw:
Nattyw Featured By Owner Sep 27, 2012  Hobbyist General Artist
Very beautiful piece. I would wear this:-) I really like the watch.
Reply
:iconxnatje:
xNatje Featured By Owner Sep 27, 2012  Student General Artist
Thank you! ^^
Reply
:iconjornblk:
Jornblk Featured By Owner Sep 4, 2012  Hobbyist Traditional Artist
this one's really nice well done
Reply
:iconxnatje:
xNatje Featured By Owner Sep 6, 2012  Student General Artist
Thanks
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
September 4, 2012
Image Size
607 KB
Resolution
768×1024
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
508
Favourites
37 (who?)
Comments
16
Downloads
18

Camera Data

Make
Panasonic
Model
DMC-FZ38
Shutter Speed
1/10 second
Aperture
F/2.8
Focal Length
5 mm
ISO Speed
400
Date Taken
Aug 23, 2012, 7:28:37 PM
Software
Adobe Photoshop CS6 (Windows)
×